e-holod | Холодильне обладнання | Ваги заправні для фреону Mastercool MC-98315. Ціна, купити Ваги заправні для фреону Mastercool MC-98315 в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запорожжі, Львові, Кривому Розі, Вінниці Огляд, опис, продаж

Інформація
Пошук

Ваги заправні для фреону Mastercool MC-98315

Виробник: Mastercool
Код товару: Mastercool_2998

Короткий опис


Ваги Mastercool 98315 - це багатофункціональний прилад дозволяє користувачеві програмувати вагу заправляється або викачуваного холодоагенту. Перед закінченням заправки по досягненню запрограмованого ваги завчасно прозв... Читати далі...

Короткі характеристики


Бренд - Mastercool
Гарантія - 1 рік
Країна бренду - США
Максимальна вага зважування: - 110 кг
Робоча температура (TS) - 0 ° С ... + 49 ° С
Розміри - ?31 см
Термін служби батареї - 20 годин
Точність - 0,005 кг
Переглянути всі характеристики

Знайшли дешевше?
360.0 EUR

  • Наявність: Наявність уточнюйте

Зворотній зв'язок
VIBER

VIBER

Написати в Viber

TELEGRAM

TELEGRAM

Написати в Telegram

MESSENGER

MESSENGER

Написати в messenger

Ваги Mastercool 98315 - це багатофункціональний прилад дозволяє користувачеві програмувати вагу заправляється або викачуваного холодоагенту. Перед закінченням заправки по досягненню запрограмованого ваги завчасно прозвучить сигнал або за допомогою соленоїда припиниться подача холодоагенту.

Програмування, збереження в пам'яті ваги порожнього і повного бака дозволяє точно знати кількість холодоагенту в ємності. Функція 'Pause / Charge' дає можливість зупинити або продовжити зарядку, а при використанні функції 'Repeat' є можливість використовувати записаний раніше в пам'яті вага заправляється холодоагенту.

Бездротовий зв'язок між пультом з дисплеєм і платформою звільняє від проводів. Пульт зберігається і переноситься в гнізді платформи. Клавіатура забезпечує синхронізацію і обнулення. Має дуже точний датчик ваги.

Магніт на пульті дистанційного керування дозволяє легко закріпити його на металевих предметах. Рівень заряду батарей пульта і платформи відображається на РК-дисплеї. Рівень сигналу відображається на РК-дисплеї.

1
Бренд Mastercool
Гарантія 1 рік
Країна бренду США
Максимальна вага зважування: 110 кг
Робоча температура (TS) 0 ° С ... + 49 ° С
Розміри ?31 см
Термін служби батареї 20 годин
Точність 0,005 кг
Ціна ділення 0,01 кг

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Хіт продажу
Акції