e-holod | Холодильне обладнання | Течеискатель фреону Mastercool MC-55975. Ціна, купити Течеискатель фреону Mastercool MC-55975 в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запорожжі, Львові, Кривому Розі, Вінниці Огляд, опис, продаж

Інформація
Пошук

Течеискатель фреону Mastercool MC-55975

Виробник: Mastercool
Код товару: Mastercool_3463

Короткий опис


Датчик характеризується високою чутливістю і швидким відгуком при виявленні присутності вкрай малих рівнів хлорфторвуглеродна газів. З цієї причини цей датчик був обраний і вбудований в детектор витоку горючого газу 55... Читати далі...

Короткі характеристики


Бренд - Mastercool
Вага - 0,68 кг
Гарантія - 12 місяців
Довжина щупа - 39 см
Живлення - 2 'C' батарейки
Країна бренду - США
Максимальна чутливість - 50 - 1000 ppm
Режим роботи - 2000 годин (датчик)
Переглянути всі характеристики

Знайшли дешевше?
240.0 EUR

  • Наявність: Наявність уточнюйте

Зворотній зв'язок
VIBER

VIBER

Написати в Viber

TELEGRAM

TELEGRAM

Написати в Telegram

MESSENGER

MESSENGER

Написати в messenger

Датчик характеризується високою чутливістю і швидким відгуком при виявленні присутності вкрай малих рівнів хлорфторвуглеродна газів. З цієї причини цей датчик був обраний і вбудований в детектор витоку горючого газу 55975.

Крім того, в конструкцію був вбудований потужний мікропроцесор, який автоматично вибирає найкращі умови роботи датчика для забезпечення оптимальної продуктивності протягом всього терміну його служби .

Детектор витоків горючого газу IntellaSense III поставляється в корпусі з 2 батарейками типу 'с', колбою для перевірки на герметичність і змінними фільтрами.

Шість вертикальних світлодіодних дисплеїв з можливістю вибіркового (червоного , жовтого або зеленого) відображення інформації для користувача. Показує відносний рівень сигналу виявленої витоку, обраний діапазон чутливості (низький, середній або високий), діагностичну інформацію, таку як низький заряд батареї, перешкоди / очікування, готовність забрудненої атмосфери пристрою або умови несправності пристрою.

Управління з клавіатури за допомогою кнопки вкл / викл (push-on / push-off), кнопки гучності / відключення звуку (високий, низький або відключення звуку), кнопки чутливості для вибору високого, середнього та низького рівня чутливості і кнопки піку при піді рении на множинні витоки (натискання включити вимкнути).

Особливості:

• Виявляє горючі гази: ацетон, ацетилен, аміак, бензол, бутан, бутанол, хлор, етан, етанол, бензин, гексан, водень, сульфід водню, ізобутан, метан (природний газ), метанол, метилацетат, метилхлорид, метиловий ефір, нафта, н-бутан, пентан, пропан, пропанол, діоксид сірки і трихлоретан.

• Нагрівальний елемент з оксиду олова.

• Батарея: 2 лужні батареї ємністю 6000 мАг.

• Інтелектуальний наконечник з довжиною зонда 15 дюймів і датчиком навколишнього середовища для усунення ймовірності помилкових спрацьовувань.

1
Бренд Mastercool
Вага 0,68 кг
Гарантія 12 місяців
Довжина щупа 39 см
Живлення 2 'C' батарейки
Країна бренду США
Максимальна чутливість 50 - 1000 ppm
Режим роботи 2000 годин (датчик)
Робоча температура (TS) від -17 до 49?С
Термін служби батареї 30 годин
Час реакції 1 сек

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Хіт продажу
Акції