e-holod | Холодильне обладнання | Вентиль (клапан) кульовий Sanhua SBV-13049. Ціна, купити Вентиль (клапан) кульовий Sanhua SBV-13049 в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запорожжі, Львові, Кривому Розі, Вінниці Огляд, опис, продаж

Інформація
Пошук

Вентиль (клапан) кульовий Sanhua SBV-13049

Виробник: Sanhua
Код товару: Sanhua_7745

Короткий опис


Кульовий клапан серії SBV застосовується в побутових кондиціонерах повітря, морозильній обладнанні або обладнанні глибокої заморозки, а також в інших морозильних контурах для відкривання або перекриття внутрішнього пот... Читати далі...

Короткі характеристики


Бренд - Sanhua
З'єднання - 64 мм
Заводський код - SBV (M) -A19YHSY-10- S
Країна бренду - Китай
Пропускна здатність - 225 м3 / ч
Робоча температура (TS) - -40 ... + 120 ° C
Робочий тиск (PS) - 45 бар
Розміри - 305х?50 мм
Переглянути всі характеристики

Знайшли дешевше?
106.0 EUR

  • Наявність: Наявність уточнюйте

Зворотній зв'язок
VIBER

VIBER

Написати в Viber

TELEGRAM

TELEGRAM

Написати в Telegram

MESSENGER

MESSENGER

Написати в messenger

Кульовий клапан серії SBV застосовується в побутових кондиціонерах повітря, морозильній обладнанні або обладнанні глибокої заморозки, а також в інших морозильних контурах для відкривання або перекриття внутрішнього потоку за допомогою штока клапана. Його також можна використовувати в якості сервісного клапана для вакуумування, упорскування хладагента тощо.

Клапан прямого типу, має повнорозмірний порт і низьке падіння тиску. Економічний, додатково обладнується посиленою пружиною. Корпус і сідло клапана зварні, мають високу надійність. Клапан з двонаправленим потоком. Сталеве кільце, встановлене на штоку під кришкою, запобігає випадкове обертання кулі під час роботи системи.

Для повного відкривання або повного перекриття повернути на 1/4 обороту, простий в зверненні. Встановлено обмежувач повного відкривання і повного перекриття клапана. Використовуються спеціальні ущільнювальні матеріали для запобігання внутрішньої протікання.

Застосовується з усіма поширеними гідрохлорфторуглероднимі і гідрофторуглероднимі холодоагентами (HCFC і HFC), такими як: R22, R134a, R404A, R407C, R410A, R507. Сертифікований PED і UL.

1
Бренд Sanhua
З'єднання 64 мм
Заводський код SBV (M) -A19YHSY-10- S
Країна бренду Китай
Пропускна здатність 225 м3 / ч
Робоча температура (TS) -40 ... + 120 ° C
Робочий тиск (PS) 45 бар
Розміри 305х?50 мм
Серія SBV

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Хіт продажу
Акції